BİZDEN HABERLER

News From Us

Uluslararası Gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs'un Ankara üyeleri 26 Şubat Perşembe akşamı La Gioia Cafe Brasserie'de bir araya geldi.
Chaine des Rotisseurs üyeleri, aynı zamanda kendileri de topluluğa üye olan Crew Restaurant Group kurucusu ve mekanın sahipleri Selçuk Türköz ve Onur Dal tarafından ağırlandı.
Son dönemde başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Executive Chef Kenan Atalık tarafından hazırlanan ve Dünyaca ünlü mutfak okulu Le Cordon Bleu diplomasına sahip olan Selçuk Türköz'ün katkılarıyla hayat bulan mönü ile misafirler Aromatik bir Yolculuğa çıktılar.
Aromatik Yolculuk teması ile hazırlanan mönüde misafirlere, aromatik otlar ve baharatlar ile lezzetlendirilmiş ve özel tekniklerle pişirilmiş Alaska Yengeci, Lemongrass Fındık Çorbası, Adaçayı ve Safran Aromalı Scamorza Porcihini Lunette'nin yanı sıra Hindiba Orkinos ve Sous vide tekniği ile pişirilen Au Jus DanaBonfile gibi pek çok farklı yemek ile Porto Şaraplı Armut ve Creme Brulee tatlı olarak sunuldu.

BİZİ TAKİP EDİN

CREW NEWS ile tüm gelişmelerden haberdar olun.

Hemen kayıt ol

iPhone Ve iPad uygulamamızı hemen indirin

Hemen kayıt ol

INSTAGRAM

GALERİ

  • Üşüyen çocuk kalmasın2015La Gioia

     

  • Oyuncak Kampanyası2014

     

  • La Gioia

     

  • YeniYıl Partisi2015La Gioia

     

  • Mix Mondial Party@La GioiaLa Gioia

     

Tümünü gör