BİZDEN HABERLER

News From Us

Başarımızın sırrı

Yeni markalar oluşturan, gıda sektöründe marka ve konsept gelişimi konularında adından söz ettiren Crew Restaurant Group, yeme içme sektöründe yenilikçi ve farklı yaklaşımlarıyla ve özellikle son dönemde yapmış olduğu büyük yatırımlarla Türkiye'de sektör lideri olma yolunda hızla ilerliyor. Timboo Cafe, La Gioia,  Carmelo's ve Marlinda markalarını bünyesinde barındıran Crew Restaurant Group'un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Türköz başarının sırrını 5 altın kural ile özetledi.

"5 altın kuralımız var. Lezzet + Hizmet + Hijyen + Farklılık + Kalite = MARKA = Misafir Memnuniyeti Lezzet, ürün kalitesi, hizmet kalitesi ve hijyen bunların tamamı bir bütün olmalı... Biri eksik olur ise olmaz." 

 

BİZİ TAKİP EDİN

CREW NEWS ile tüm gelişmelerden haberdar olun.

Hemen kayıt ol

iPhone Ve iPad uygulamamızı hemen indirin

Hemen kayıt ol

INSTAGRAM

GALERİ

  • Master Of Desert

     

  • YeniYıl Partisi2015La Gioia

     

  • CDR"Aromatic Journey"2015La Gioia

     

  • Timboo Cafe

     

  • La Gioia

     

Tümünü gör