Videoyu oynat

“Farklı coğrafyalar, etkileyici kültürler ve geleneksel lezzetler…”

Ortadoğu’dan başlayarak Akdeniz’e ulaşan geniş bir coğrafyanın, Hatay, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Edirne mutfaklarına kadar uzanan eşsiz mutfak kültürüne ait örnekler Marlinda Lokanta & Cafe menüsünde yer alıyor.

Danışmanlığını ünlü şef ve aynı zamanda Türk Mutfak Kültürü ve Anadolu Mutfak Tarihi araştırmalarıyla ödül almış olan Ömür Akkor’un yaptığı menüde, Falafel’den Tirit’e, Vişneli Yaprak Sarma’dan Kuzu Tandır’a, Zahterli Tavuk Şiş, Sucuklu Humus ve Cennet Çamuru tatlısına kadar Ortadoğu, Anadolu ve Akdeniz mutfağının etkileyici geleneksel yemeklerini modern yorumlarıyla bulmak mümkün.

Yöresinden gelen ürünlerle hazırlanan Anadolu’nun köklü yemek kültürünü yansıtan iddialı kahvaltı menüsüyle de tercih ediliyor.

Geniş bir şarap kavı, kokteyl ve bar menüsüne de sahip olan Marlinda, ahşap ağırlıklı rahat ve modern dekorasyonu, ferah bahçe oturumları ile sofistike ve rahat bir yemek deneyimi sunuyor.

Kentpark AVM
Eskişehir Yolu 7.km
Çankaya/ANKARA